σπιτια για πωληση στα μεθανα

4 results

Sort by  
Flat for rent, Κως

$378 /month

November 17th, 2012 06:21 am
Bedrooms: 1
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΙΣΟΓΕΙΟΥ 55 τ.μ.: Καθιστικό, Ενιαία Κουζίνα, 1 Υπνοδωμάτιο, 1 Μπάνιο. Το διαμέρισμα διαθέτει στεγνωτήρα μαλλιών, A/C και δορυφορική κεραία. Η τιμή ενοικίασης είναι 378€/εβδομάδα. Για την περίοδο Ιούλιος-Αύγουστος διαμορφώνεται στα 455€/εβδομαδα.
Terraced house for rent, Κως

$616 /month

November 17th, 2012 06:21 am
Bedrooms: 2
ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΔΥΟ ΟΡΟΦΩΝ  85 τ.μ.: 2ος όροφος 65 τ.μ.: Καθιστικό, Τραπεζαρία, Ενιαία Κουζίνα, 1 Master Υπνοδωμάτιο. 3ος όροφος 20 τ.μ.: 1 Master Υπνοδωμάτιο. Το διαμέρισμα διαθέτει στεγνωτήρα μαλλιών, A/C και δορυφορική κεραία. Η τιμή ενοικίασης είναι 616€/εβδομάδα. Για την περίοδο Ιούλιος-Αύγουστος διαμορφώνεται στα 728€/εβδομαδα  
Terraced house for rent, Μύκονος

$1,500 /month

November 17th, 2012 06:21 am
Bedrooms: 3
ΜΕΖΟΝΕΤΑ 2 ΟΡΟΦΩΝ 118 τ.μ. Ισόγειο 66 τ.μ.: 3 Υπνοδωμάτια (1 master) και 2 Μπάνια. 1ος Όροφος 52 τ.μ.: Καθιστικό με τζάκι και Ενιαία Κουζίνα. Επιπλέον των τετραγωνικών υπάρχει αποθήκη 32 τ.μ. κάτω από τη βεράντα. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Έχει υποδομή (καλώδια κλπ) για συναγερμό και για λεβητοστάσιο (υπάρχει και καπνοδόχος λεβητοστασίου και σωλήνες καλοριφέρ σε όλα τα δωμάτια όπως και για air-condition μέχρι την ταράτσα). Τα έπιπλα κουζίνας είναι Γερμανικά Leicht από την Kitchen Gallery με πάγκους από corient. Υπάρχει εντοιχισμένος φούρνος με κεραμικά μάτια και απορροφητήρα και εντοιχισμένο πλυντήριο πιάτων. Δύο air-condition στα υπνοδωμάτια σε λειτουργία όπως και πλυντήριο ρούχων. Μπόιλερ σε λειτουργία. Βόθρος και δεξαμενή νερού σε λειτουργία. Διαμορφωμένος χώρος πάρκινγκ για τρία αυτοκίνητα και κηπευτικό χώμα με μικρά δέντρα και φυτά. Πλήρης φωτισμός `(σε λειτουργία) των εξωτερικών χώρων και των κήπων, δικαίωμα λήψης νερού από γεωτρήσεις σε τρία γειτονικά ακίνητα και έχει τοποθετηθεί η υποδομή με υπόγειες σωλήνες νερού για λήψη νερού από τη γεώτρηση και από το Δήμο. Αυτόματο πότισμα σε λειτουργία σε όλο το οικόπεδο και έχουν τοποθετηθεί ξύλινες πέργκολες στη μπροστινή και στην πίσω βεράντα.   Η πρόσβαση στο οικόπεδο γίνεται με δρόμο πλάτους 6 μέτρων από την πρόσοψη και επίσης από την πίσω πλευρά του οικοπέδου, όπου βρίσκεται και το γκαράζ, με δρόμο μήκους 170 μέτρων περίπου ο οποίος είναι τσιμεντοστρωμένος και από πάνω έχει στρωθεί με χρωματιστά σταμπωτά δάπεδα και φωτίζεται τη νύχτα. Το σπίτι βρίσκεται σε ιδιόχρηστο οικόπεδο 1365 τ.μ. περίπου.
Flat for sale, Μαρούσι, Ελλάς

$300,000

November 17th, 2012 06:21 am
Bedrooms: 2
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 1ου ΟΡΟΦΟΥ (Α1): 85 τ.μ. Καθιστικό με τζάκι και ξεχωριστή Κουζίνα, 2 Υπνοδωμάτια, 1 Μπάνιο και 1 WC με ντους. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: • Έχει γίνει προεγκατάσταση για ταχυθερμοσίφωνες και Συναγερμό. • Έχει γίνει προεγκατάσταση φυσικού αερίου. • Κουφώματα – εσωτερικά. Ελληνο Γερμανικής κατασκευής. • Κουφώματα – εξωτερικά. Βιομηχανία Αλουμινίου ΕΤΕΜ – σειρά 3000 (θερμοδιακοπή) και 2300 με ηλεκτροστατική βαφή. • Δάπεδα – στους χώρους υποδοχής και στα υπνοδωμάτια τα δάπεδα θα είναι ανάλογα με προδιαγραφές ή πλάκες Α’ ποιότητας ή ξύλινα επιλογής της κατασκευάστριας.Στα λουτρά και στις κουζίνες η διάστρωση θα πραγματοποιηθεί με πλάκες Α’ ποιότητας και εξώστες τοποθετείται πλακίδιου εξωτερικού χώρου άριστης ποιότητας και εξωτερικών προδιαγραφών (αντιολισθηρά). • Οι χειρολαβές θα είναι μάρκας GU και οι μηχανισμοί ανάκλησης (όπου υπάρχουν) μάρκας GIESSE. • Οι υαλοπίνακες θα είναι απόχρωσης πράσινης (solarise).
Next
Results 1–4
© Enormo 2016